Tak jsem obnovil hodnocení. Pouze v rozkliknuté fotce. Současný stav jsem vymazal, protože nám na to klikal google
A v onás se nejdřív řadí ty kde je člověk sám, pak kde jsou 2 lidi atd a potom podle hodnocení.
A v onás se nejdřív řadí ty kde je člověk sám, pak kde jsou 2 lidi atd a potom podle hodnocení.
Pak si můžeš zobrazit fotky danýho člověka